Internacional

Els advocats d’ARCO s’enorgulleixen de prestar assessorament jurídic i fiscal internacional a clients espanyols en les seves operacions a l’estranger, i a clients estrangers en les seves inversions i operacions a Espanya.

ARCO presta assessorament jurídic internacional principalment en les següents matèries: corporatiu, mercantil i M&A, processal i ADR, immobiliari, regulador i fiscal.

En matèria fiscal, ARCO és membre exclusiu a Espanya de WTS Global, amb membres en més de 100 països.

LEGAL

Pel que respecta als assumptes legals (principalment mercantil, fusions i adquisicions – M&A, litigis i ADR, immobiliari i regulador), la nostra activitat internacional es veu recolzada per la participació de diversos dels nostres professionals en entitats internacionals rellevants, per exemple, International Referral (IR), International Bar Association (IBA), l’Association International des Jeunes Avocats (AIJA), Associazione Internazionale di Giuristi in Lingua Italiana (AIGLI) i el International Distribution Institute (IDI). Aquestes organitzacions aporten als nostres professionals un important know-how i contactes internacionals, la qual cosa ens permet col·laborar amb prestigiosos despatxos estrangers, tant per a prestar els serveis que els clients estrangers necessiten a Espanya, com per a resoldre eficaçment les qüestions jurídiques dels nostres clients espanyols a l’estranger.

FISCAL

En matèria fiscal, ARCO és membre exclusiu a Espanya de WTS Global, xarxa de despatxos altament qualificats com a assessors fiscals, amb membres en més de 100 països. Això ens permet prestar serveis qualificats d’assessorament legal i fiscal a les empreses espanyoles que desenvolupen projectes i activitats en l’exterior, així com assegurar el compliment de les seves obligacions legals, fiscals i comptables. Els mateixos serveis s’ofereixen a les empreses estrangeres en relació amb les seves operacions a Espanya.

Per a més informació: wts.com

Posar-se en contacte

Si te alguna pregunta sobre Arco Abogados o els nostres serveis, si us plau contacti amb nosaltres.
Respondre’m el més aviat possible.